Camping League logo mobile
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Daar is ie eindelijk weer! Caravan Salon Düsseldorf

Voor het eerst in haar 61-jarige beursgeschiedenis, verbreekt CARAVAN SALON DÜSSELDORF haar eigen record van 700: maar liefst 736 exposanten uit 34 landen zullen van 27 augustus tot en met 4 september 2022 (26 augustus preview day) vrijwel de volledige internationale branche met talloze highlights weergeven. Daarmee is de beurs in Düsseldorf ’s werelds grootste evenement voor de mobiele vrijetijd.

CARAVAN SALON maakt van Düsseldorf elk jaar de internationale hoofdstad van de mobiele vrijetijdsbesteding. Alleen hier kunt u campers, caravans en campers in zoveel diversiteit ontdekken, vergelijken en kopen. Daarnaast kunt u kennismaken met voertuigtechniek, componenten en accessoires, tenten, stacaravans, caravan- en kampeeraccessoires, outdooruitrusting, toeristische bestemmingen en aanbiedingen voor campings en staanplaatsen. Bij CARAVAN SALON vindt u een selectie die uniek is in de wereld.

In 16 beurshallen – ook dat is een unicum – is alles te vinden, wat het hart van mobiele woning-liefhebbers en outdoor-fans sneller laat slaan: campers en caravans (hallen 1, 4, 6, 7a, 9-12, 16 en 17), kampeerbussen (hallen 12 en 15), premium-voertuigen (hal 5), de Starter Welt (hal 7), Travel & Nature en Equipment & Outdoor (hal 3) en Technololgy & Components (hallen 13 en 14). Iedere bezoeker kan zich op www.caravan-salon.com individueel op zijn tour voorbereiden en zijn of haar lievelingsroute door de 16 hallen samenstellen. Een interactieve hallenplattegrond, de omvangrijke exposanten- en productendatabank, waarin de exposanten zich met hun beursnoviteiten presenteren, en ook de ‘My Organizer’-functie zijn ideale hulpmiddelen voor de planning van een beursbezoek in Düsseldorf. Zo kan de excursie door de beurshallen van CARAVAN SALON met de passie die iedereen in de branche en de scene verbindt, nu al beginnen.

De ruimtes van CARAVAN SALON 2022

CARAVANS
Voor elke behoefte een unieke selectie campers en caravans.
CAMPERS
De wereld van de zeer populaire compacte klasse en vanlife.
PREMIUM
Het podium voor luxe voertuigen, liners en off-roaders.
TECHNOLOGIE & COMPONENTEN
Het eerste adres voor autotechniek, componenten en onderdelen.
REIZEN & NATUUR
Toeristische bestemmingen, natuurgebieden, maar ook campings en campings bieden inspiratie.
UITRUSTING & BUITEN
Caravanaccessoires, tenten, outdooruitrusting en alles wat tochten nog mooi maakt.

WELCOME TO THE WORLD’S LEADING TRADE FAIR FOR MOBILE TRAVEL

Home