Camping League logo mobile

Electriciteitescentrale van Lenercom

Neem uw eigen elektriciteitscentrale mee tijdens uw vakantie.

Heerlijk kamperen in de vrije natuur! Off-grid kamperen (ofwel wildkamperen) is een groeiende trend binnen vakantiebestedingen met de caravan. Terug naar de basis, zonder gebruik van de luxe die campings te bieden hebben zoals stroomaansluiting., zwembad, kampwinkel, restaurant, sanitair enzovoort. Echter, wildkamperen is in Nederland en in de meeste Europese landen niet toegestaan. Toch zijn vele kampeerders op zoek naar rust, vrijheid en de charme van kamperen midden in de natuur. Want wat is er mooier dan te worden gewekt door vrolijk vogelgezang. Klaar om de dag in te vullen met een boswandeling, een picknick, een frisse duik in de rivier, vissen op forel of gewoon heerlijk genieten van een goed boek.
Eenvoudige kleine natuurcampings en boerencampings bieden een goed alternatief, zeker als je een plekje krijgt toegewezen midden in bijvoorbeeld een boomgaard. Maar wildkamperen met de caravan blijft hoe dan ook voor vele caravanners een verleidelijk avontuur.

Waar mag je nog wel wildkamperen?
Landen in Europa waar wildkamperen nog steeds is toegestaan zijn Zweden, Noorwegen, Finland, Estland. Letland en Litouwen. Ook in bepaalde ruige gebieden van Schotland zijn er plekken te vinden waar het mag. Is uw caravan uitgerust met eigen sanitaire faciliteiten waaronder een badkamer met douche en toilet, dan is het verstandig om voor wat extra waterreserve te zorgen. Er blijft alleen een gemis aan 230 Volt netstroom over. Maar ook dat is eenvoudig op te lossen met de Lenercom Energon Max, een mobiele elektrische centrale met een groot vermogen.

Altijd 230 Volt stroom met de Lenercom Energon Max
Het professionele energieopslagbedrijf Lenercom heeft een revolutionair mobiel energieopslagstation ontwikkeld, genaamd Lenercom Energon Max. Deze krachtcentrale heeft een uitgangsvermogen van 3000W en een capaciteit van 3840 Wh. Het biedt ook een batterijpakket aan met dezelfde capaciteit dat kan worden aangesloten en zodoende met de Energon Max een capaciteit te vormen van 7680 Wh, meer dan genoeg voor een langdurig gebruik van zware huishoudelijke apparaten. Geen probleem dus voor uw koelkast, magnetron, elektrische oven, boiler enzovoort.

Ook binnenshuis te gebruiken
Als de Energon Max is aangesloten op het elektriciteitsnet thuis, kan hij bij een stroomuitval binnen 10 milliseconden automatisch stroom leveren. Op die manier worden uw huishoudelijke apparaten niet beïnvloed en blijven bijvoorbeeld uw waardevolle computergegevens gespaard. Dus naast zijn recreatieve mogelijkheden blijkt de Energon Max ook nog een veilige aanwinst voor thuis.

Lees het hele artikel en ontdek meer nieuwe accessoires in het magazine Caravannen! nr. 2 2023

Lenercom.com

Home