Camping League logo mobile

Eriba Touring Colour Edition

Eriba Touring Colour Edition en de grotere 600-serie

Noem het retro of vintage, eigenzinnig mag ook. Eriba noemt zelf de Touringserie een cultcaravan. Met overtuiging houdt de fabrikant al sinds 1957 vast aan de karakteristieke, aerodynamische carrosserievorm en weet daar iedere keer weer een moderne twist aan te geven. Dit keer is dat de Eriba Touring Colour Edition met het nieuwe design van het exterieur in drie heldere kleuren dat in dezelfde styling van het interieur tot in het kleinste detail wordt voortgezet.
Anything but ordinary
Nugget Gold, Tango Red en Harbour Blue zijn de klinkende benamingen voor de drie kleuren, die zo helder zijn dat zelfs een kleurenblinde ze kan herkennen als warm geel, diep rood en marine blauw. Eriba heeft met deze retro-kleuren meer gedaan dan een beetje oppoetsen. Eriba is trouw gebleven aan de eigen slogan “Anything but ordinary” door de nieuwe kleuren onderdeel te laten zijn van de totale beleving. De lichte zijwanden, voor- en achterkant van de caravans zorgen voor een fris en elegant uiterlijk, dat standaard wordt aangevuld met roestvrijstalen bumpers, lichtmetalen velgen en een chroompakket.

Bijpassend interieur
Per kleur is er een nieuw design voor het interieur die ieder een cross-over zijn van retro en modern en je in een heel andere wereld doen binnenstappen. Voor de Nugget Gold is dat de Memphis met warme geeltinten. De rode accenten van Tulsa passen bij de Tango Red en de Harbour Blue heeft het frisse blauw van Orlando. Maar met deze kleuren voor stoffering zijn we er nog niet. De kleuren van de accessoires zijn ook op de drie interieurkleuren afgestemd. De voortent, handdoeken, dekens, kussens, toilettassen, maken de caravans gezelliger en huiselijker. De meubelafwerking Tindari met zijn moderne houtfinish met fijne nerf, de sfeervolle binnenverlichting met indirect licht boven de bovenkastjes en twee multifunctionele lampen op batterijen dragen ook bij aan de gezellige sfeer. Details als de kapstokhaakjes, deurknoppen, kranen en armaturen van verlichting maken de styling helemaal af.

Extra ruime Touring 630 en 642 met slaapdak!
De Eriba Touringserie is uitgebreid met de extra ruime Touring 630 en 642. Deze modellen hebben veel opbergruimte, dezelfde royale stahoogte en een koelkast met een inhoud van 133 liter, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen. De Touring 630 heeft een dwarsbed achterin van 155 bij 205 centimeter, de 642 een twinbed van 200/210 bij 205 centimeter. Een special feature is het optionele slaapdak: een extra bed van 200 x 138 cm voor twee personen waarin je nog meer het gevoel hebt buiten te slapen.

Lees het hele artikel en ontdek meer nieuwe accessoires in het magazine Caravannen! nr. 3 2023

Verkrijgbaar via www.eriba.com/nl

Home