Camping League logo mobile

Exclusieve Kabe Royal 600 CXL KS

Fantastische C-zithoek en L-keuken

Bij een Kabe caravan weet je dat je topkwaliteit mag verwachten. Dat maakt de Zweedse fabrikant zeker waar met de Kabe Royal 600 CXL KS. In de ruimte van 6 bij 2,35 meter is alles nét even iets meer en is het Scandinavische design uiteraard hoogwaardig afgewerkt.
Met één blik in het interieur zijn we geneigd meteen naar binnen te stappen, maar we moeten toch zeker even ingaan op het exterieur. Dit keer te beginnen bij het chassis. Die is extra stevig door de balken tussen de lengtebalken. Het maakt de hele caravan stabieler en zorgt voor meer draagvermogen. Daar hoort uiteraard een bijpassende opbouw bij.

De styling van het exterieur is, zoals we het kennen van Zweeds design, stijlvol teruggebracht tot de essentie. De blik-vanger is het optionele panoramaraam aan de voorzijde dat vlak loopt met de gebogen voorwand. Het is net als alle ramen uitgevoerd in getint glas, zodat het de warmte van de zonnestralen grotendeels buiten houdt. Toch hebben we al zicht op het interieur dat we nader gaan bekijken.

Achter dat panoramaraam is de zithoek. Geen gewone zithoek, maar door de ruime C-vorm met ergonomische gevormde banken een heerlijke loungehoek. De televisie die uit een kast omhoog komt maakt het tot een fantastische tv-hoek.

Lees het hele artikel en ontdek meer nieuwe caravanmodellen in het magazine Caravannen! nr. 3 2022

Home