Camping League logo mobile

Gimex anti-slip servies

Stijlvol op de camping: melamine servies is lichtgewicht, onbreekbaar en vaatwasmachinebestendig.

Gimex heeft een lange traditie in het creëren van hoge kwaliteit melamine producten. Deze producten zorgen ervoor dat u volledig kunt genieten van alle vreugde tijdens eens kampeer- of boottocht. Of het nu gaat om een gezellig familiediner, een intiem ontbijt voor twee of een feestje op een boot; Gimex heeft een collectie servies, tafelwaren, glazen, bestek en meer dat voldoet aan uw dagelijkse behoeften.
Gimex werd opgericht in 1989 in Bergisch Gladbach Duitsland. De Duitse kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Gimex. Door voortdurend de trends bij te houden en te toetsen op de hoogste kwaliteitsnormen, weten we dat u jarenlang plezier zult hebben van uw Gimex product.

Het Gimex servies heeft een anti-slip eigenschap. Hierdoor schuift het servies niet op tafel maar rammelt het ook niet in de keukenkastjes tijdens het reizen. De anti-slip oplossing is hygienisch en vervangbaar. Gimex biedt standaard 4 jaar garantie op het melamine servies en dit is aan te vullen met +1 jaar door registratie op de website.

Het assortiment bestaat uit verschillende collecties. Deze collecties zijn voorzien van verschillende designs en hebben een breed productaanbod servies met matchende glazen en accessoires.

Lees het hele artikel en ontdek meer nieuwe accessoires in het magazine Caravannen! nr. 2 2023

Meer weten? Dat kan op gimexmoments.com

Home