Camping League logo mobile

KABE Classic: Oude instapper wordt nieuwe moderne instapper: DE KABE ESTATE

Voor in dit seizoen laat KABE een nieuw klassiek model opnieuw geboren worden: de Estate. Na een ingrijpende designlifting van het Classic model is deze nieuwe naam helemaal op zijn plaats. Technisch en praktisch gezien is de Estate dezelfde caravan, maar met een nieuwe eigentijdse uitstraling.

DE KABE ESTATE IS NU HET INSTAPMODEL VOOR IEDEREEN DIE PRIJS STELT OP EEN PRAKTISCHE EN ZEER COMPLETE CARAVAN MET KEUZE OP 6 VERSCHILLENDE MATEN EN INDELINGEN.

Lichtrijk en modern interieur
De Estate heeft een bijzonder lichtrijk en modern interieur dat zeker de jongere kampeerders zal aanspreken. Vooral ook de keuken is fraai ingericht met mooie contrasterende kleuren. Een zwarte mengkraan met matzwarte handgrepen, waar vind je dat! Het slaapvertrek heeft een Frans tweepersoonsbed dat voorzien is van zeer comfortabele matrassen van de hoogste kwaliteit. De luxe badkamer is prettig ruim en uitgerust met een aparte douchecabine. Dat ook het zitcomfort perfect is bewijst de sfeervolle zitgroep.

Technisch gezien ook perfect
Technisch gezien zit het helemaal goed met de Estate die standaard gebouwd is op een Knott chassis met zelfstellende remmen.
 Geen optie, maar standaard: vloerverwarming met watercircuit en een Alde Compact verwarmingsketel.

Kortom, heel veel verrassend vakantiecomfort van de allerhoogste kwaliteit uit Zweden!

Home