Camping League logo mobile

Reda vernieuwt lijn luifels en voortenten

Tentenmaker Reda in Barneveld heeft voor het komende seizoen de luifels en voortenten geoptimaliseerd en voorzien van nieuwe doordachte details.

De vernieuwde lijn van Easyshade reisluifels, Lucca caravanluifels en Lazise boogvoortenten in verschillende maten heeft de kwaliteit en stijl die we van Reda kennen. Ze staan opgesteld in de showroom in Barneveld waar je ook een kijkje bij de productie hebt.
De Easyschade
Ontdek onze nieuwe Easyshade caravanluifel: waar kwaliteit en stijl samenkomen. De Easyshade is een van de snelst opzetbare boogluifels in zijn klasse en zeer licht in gewicht. De caravanluifel zit vol met unieke details die je alleen bij Reda producten terug ziet zoals; optimale aansluiting op de caravan, oprolbare wings voor het creëren van beschutting, heldere panoramaramen, Buisklemmen met hevel en gummy-grip voor het eenvoudig klemmen van de dakliggers, UV-bestendig biesband duurzaam (slijtvast en gemakkelijk te reinigen), buistunnels met sterke 10 mm rits voor het gemakkelijk opspannen van het tentdoek en luxe afspanbanden UV-bestendig band met RVS D-ring.

De Easyshade is in twee maten verkrijgbaar; vloermaat 410 cm (met een dakmaat van 260 cm) en 450 cm (met een dakmaat van 300 cm). Tevens is hij ook geschikt voor de Hobby Beachy en past hij alleen aan caravans met een hoogte van 235 t/m 255 cm.

Erg handig is dat beide modellen kunnen worden uitgebreid met een Mesh- of FrontPRO voorwand, deze treft u in het menu item accessoires voor- en zijwanden. Beide voorwanden zijn zeer eenvoudig te monteren en volledig inritsbaar.

Lees het hele artikel en ontdek meer nieuwe accessoires in de tabloid Kampeerdagen 2024

Home