Camping League logo mobile

Veelgestelde vragen

Camping League is een online kampeerplatform voor de consument met een zeer groot aanbod van brochures en filmpjes met al het nieuws op het gebied van campers, caravans, vouwwagens, tenten, accessoires en toebehoren, toeristische bestemmingen op alle apparaten met een internetverbinding.

Blader lekker door alle brochures van de kampeermerken en bekijk de diverse video’s! Deze brochures en video’s kunt u GRATIS bekijken.

Daarnaast kun je ook kiezen om tegen een zeer aantrekkelijke vaste lage prijs van € 1,66 p/m (jaarlijks gefactureerd) digitaal toegang krijgen tot alle producten van Interdijk Media.

Je krijgt een jaar lang digitaal toegang tot:

  • Caravannen! magazine (4 dikke nummers per jaar) + 3 jaar terug historische uitgaven t/m 2018
  • ONLY Campers (1 exclusieve uitgave per jaar)
  • Kampeerdagen op Tabloid! , de 3 nummers van 2021 en 2020
  • Oranje gids KLEINE CAMPINGS 2022 inclusief digitale MCC kortingskaart
  • Glamping Guide Europe 2022

Je kijkt zo veel je wilt en waar je wilt. En dit allemaal voor één vaste lage prijs.

Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en elke maand worden er nieuwe brochures, filmpjes en producten van Interdijk Media toegevoegd!

Camping League is dé kampeersite van Nederland met de nieuwste merkbrochures en video’s van nieuwe modellen campers en caravans, accessoires, voortenten en luifels, toeristische info, vouwwagens en kampeertenten verzameld op één kampeerplatform. Deze brochures kunt u geheel GRATIS bekijken.

Daarnaast kun je ook kiezen om Camping League member te worden en tegen een vaste lage prijs van € 1,66 p/m (jaarlijks gefactureerd) digitaal toegang te krijgen tot alle producten van Interdijk Media. 

Kijk hier voor alle mogelijkheden: https://campingleague.nl/abonnementen/

Kijk altijd en overal. Je kan direct online kijken vanaf je computer of op een apparaat met een internetverbinding, zoals smart-tv’s, smartphones, tablets. 

Camping League is flexibel. Je kunt je account makkelijk online annuleren. Je hoeft hiervoor maar enkele keren te klikken. Er zijn geen annuleringskosten. Je kunt je account op elk gewenst moment opstarten of stopzetten. (Zie verder de uitleg van de algemene voorwaarden).

Opzeggen doe je makkelijk online via de website van Camping League en kan op elk moment.

  1. Log in op campingleague.nl
  2. Klik op het profiel icoon en kies voor ‘Mijn account’.
  3. Klik op de knop ‘Mijn abonnement(en)’ in het menu en klik op de rode knop “Bekijk” achter het abonnement wat je wilt opzeggen.
  4. Kies voor de rode knop “Annuleren” en je abonnement is opgezegd. Uiteraard kun je nog gebruik blijven maken van je Camping League abonnement tot de einddatum van de periode die je hebt afgesloten.
  5. Je ontvangt van ons nog een mailtje ter bevestiging.

 

Natuurlijk hopen we je weer snel terug te zien! Indien je spijt hebt van je opzegging kun je je abonnement voor de einddatum gemakkelijk heractiveren. Na de einddatum kun je altijd opnieuw een abonnement aanvragen.

Home